Το ξενοδοχείο Μπουλής επιχορηγήθηκε από το ΕΣΠΑ 2014-2020

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ** ΜΠΟΥΛΗΣ, ΣΙΦΝΟΣ

Το ξενοδοχείο μας

 

Σας καλωσορίζουμε στο ξενοδοχείο Μπουλής, το οποίο βρίσκεται στην μέση της παραλίας των Καμαρών ακριβώς δίπλα στην αμμουδιά και περίπου 600μ από την προβλήτα του λιμανιού. Πίσω του σαν ψηφιδωτό εκτείνονται καλλιεργημένες εκτάσεις ενώ μπροστά του "αντικρίζει" τη θάλασσα και το χρυσαφένιο ηλιοβασίλεμα.

 

Η θέση του ξενοδοχείου είναι ιδανική καθώς συνδυάζει την ησυχία με την εύκολη πρόσβαση στη στάση του λεωφορείου, στα καταστήματα, στα εργαστήρια κεραμικής της περιοχής κλπ. Η παραλία των Καμαρών βραβεύεται επί σειρά ετών με τη Γαλάζια Σημαία, για την καθαρότητα των νερών της. Κοντά στο ξενοδοχείο υπάρχει ένας μικρός υγροβιότοπος αναγνωρισμένος από την περιβαλλοντική οργάνωση "Μεσόγειος SOS".

 

 

Εστιατόριο Καφενές

"Καφενές", μια ήσυχη "γωνιά" στο αίθριο του ξενοδοχείου Μπουλής στις Καμάρες, σας υποδέχεται με ξεχωριστούς μεζέδες και μαγειρευτά φαγητά.

 

Λίγα μόλις μέτρα από την παραλία αλλά χωρίς την φασαρία του κόσμου, σας περιμένει ο "Καφενές" με τα ολάνθιστα παρτέρια του και την σκιά που προσφέρει απλόχερα η γεμάτη σταφύλια κληματαριά. Τον χειμώνα ο ζεστός κλειστός χώρος φιλοξενεί τους χειμερινούς θαμώνες.

 


 

ΑΡΙΘΜΟΣ Μ.Η.Τ.Ε. ΕΟΤ: 1144K012A0202100

Η επιχείρηση έλαβε αποζημίωση Ειδικού Σκοπού για την αντιμετώπιση των συνεπειών του Covid-19